Najnovšie recenzie zo sekcie Hevery
- Jednoduché používanie
- Nízky profil
- Praktické kolieska
- Nespolahlivé plastové madlo
Zdvihák je super, funguje tak, ako má. Jediné, čo by som vytkol, je plastové madlo na prenášanie, na ktoré by som sa úplne nespoliehal... Inak dvíha dosť vysoko a je celkom stabilný. Je pohodlné, že má kolieska. Určite by som ho odporučil každému, kto uvažuje o jeho kúpe.
- jednoduchá konštrukcia
- robustný
- jednoduchá manipulácia
- funkčné kolieska
- Vyššia hmotnosť (niektorí to môžu považovať za pozitívum)
- bez závesu na páku
- bez kufra na prenášanie
Zdvihák je jednoduchý svojou konštrukciou a obsluhou - ľahko sa mi s ním manipulovalo. Pripadalo mi, že som konečne narazila na robustný zdvihák, ktorý by mohol niečo vydržať. Prekvapilo ma, že kolieska na zdviháku sú skutočne funkčné - môžete nimi premiestniť zdvihnutý predmet. Chýba mi však nejaký box/kufor/taška na prenášanie a nejaký záves na páku.
- Jednoduchá manipulácia
- Zrozumiteľný návod na použitie
- Kolieska
- Žiadnu som nenašla
Ľahko sa používa. Je praktický a skladný, ľahko sa s ním manipuluje. Kolieska, ktoré zdvihák má, sú len veľkým prínosom. Zdvihák SX Jack mini 2t od značky Sixtol by mal byť súčasťou výbavy každého auta. A podľa slov môjho manžela je to „veľmi kvalitný zdvihák“.
- Naozaj nízka, dostanete sa s ním takmer pod každé auto.
- Guma na zdvíhacej tyči nevydržala.
Je naozaj nízky a dostane sa tam, kde iné zdviháky nemajú šancu. Kolieska sú funkčne v poriadku, čakala som, že nevydržia dlho. Jediné, čo sa nepodarilo, je guma na zdvíhacej tyči, tá hneď spadla, ale stačí to zalepiť a všetko je v poriadku. Nemusíte ani toľko pumpovať ako pri iných zdvihákoch, ide to hladko.
- Váha
- Nízky
- Nie je
Ak hľadáte parťáka do garáže, pojazdný hydraulický zdvihák Sixtol SX Jack MINI 2 t je určite správna voľba. Vďaka jeho nízkemu profilu dokážete zdvihnúť aj znížené auto. Zdvihák nie je ťažký, takže manipulácia je jednoduchá. Nie je ani obrovský, takže je skladný..
- Celkom ľahký
- Super zabalený
- Auto sa s ním ľahko zdvíha
- Trochu odrený
Zaobstaral som si hydraulický zdvihák od Sixtolu a musím povedať, že som naozaj spokojný. Práca pod autom je vďaka nemu oveľa jednoduchšia a pohodlnejšia. Zdvihák drží tak, ako má, a hydraulický systém funguje skvele - zdvíhanie je plynulé a bezproblémové. Čo sa týka balenia, bolo solídne, ale zdvihák bol na jednom mieste trochu odretý. Napriek tomu je to len kozmetická vada a nijako neovplyvňuje jeho funkciu. Celkovo som s kúpou veľmi spokojný a môžem odporučiť každému, kto hľadá spoľahlivý zdvihák na prácu na aute.
- Manipulácia
- Výdrž?
S pojazdným hydraulickým zdvihákom sme zatiaľ doma spokojní. Zdvihák funguje ako má, auto zdvihol (nespadlo :D), kolieska držia stále rovnako, nekývajú sa. Olej z toho nevyteká. Len je teda dosť robustný a ťažko povedať po jednej skúške, ako dlho vydrží.
- jednoduchá manipulácia
- rýchle spustenie vozidla
- Krátka tyč
Proste zdvihák, uľahčí prácu oproti klasickému zdviháku, keď si kolesá vymieňate sami. Manipulácia je istejšia. Dobrá rada je tento zdvihák používať na zdvíhanie za nápravu. Spustenie auta je celkom rýchle :D Jedno z mojich nižších áut (Mégane GT) nemá veľa miesta nazvyš.
- Jednoduchá práca a manipulácia
- Relatívne ľahký
- Urýchľuje výmenu v porovnaní s bežným heverom
- Pre niektorých možno predražený
Veľmi dobrý pomocník oproti bežnému heveru. Šetrí čas a uľahčuje prácu. Výborné spracovanie z pevného materiálu. Pre niekoho sa môže zdať zbytočne drahý, ale investícia sa do budúcnosti určite vyplatí. Kto má v rodine viac ako jedno auto a sám si prezúva kolesá, určite hever ocení. Za seba odporúčam
- Malý, ľahký skladný
- Nízky profil
- Matice, ktoré sa povolujú
Je to s ním skvelá práca - jednoduchšia a rýchlejšia. Vďaka nízkemu profilu sa dostane aj pod nižšie autá. Kolieska sú dobré, len ja osobne som na nich menil matice, lebo sa uvoľňujú, dal som matice so silonom a všetko je ok. Som s ním úplne spokojný a odporúčam všetkým
- Skladná veľkosť
- Vysoký zdvih
- Jednoduché ovládanie
- Neviem o žiadnom
Tento hever som vždy chcel, nič také by nemalo chýbať v domácej dielni. Konkrétne pri tomto heveri oceňujem jeho veľkosť (je dobre skladný) a má aj pomerne vysoký zdvih, takže dokáže zdvihnúť všetky naše autá, medzi ktoré patrí aj voz typu SUV. Za mňa jednoznačne odporúčam.
- nízky profil
- ľahko sa pohybujúce kolieska
- vysoký zdvih
- nízka hmotnosť
- žiadny
Veľmi oceňujem nízky profil, ktorý umožňuje sa jednoducho dostať pod auto s nízkym alebo zníženým podvozkom. Kolieska sa pohybujú ľahko a voľne, takže sa s heverom ľahko manipuluje. Samotné používanie hevera je jednoduché a zvládne ho aj bežný používateľ bez predchádzajúcich znalostí.
- Jednoduché zdvíhanie
- Vďaka kolieskam sa dostane pod auto
- Stabilný
- Postupné spúšťanie späť na zem
- Pri prvom prezúvaní som nič nenašiel a dúfam, že ani nenájdem.
Po skúsenosti s nožnicovým zdvihákom, kedy mi auto takmer spadlo na hlavu, to chcelo zmenu. Hydraulický zdvihák som potreboval, keďže si pneumatiky vymieňam sám a po vyskúšaní tohto vidím obrovský rozdiel. Na pár stlačení dostane auto do požadovanej výšky, vďaka kolieskam sa dostane pod auto a ani sa nepohne. Spúšťanie ide hladko a postupne. Za mňa môžem len odporučiť
- ľahkosť
- skladnosť
- nízky profil
- stabilita
- nezvládne časté zaťaženie
- zdvihne auto len do 2 ton
Sixtol pojazdný zdvihák je celkovo akýsi pofidérny, a to ako funkciou kolies, ktoré nie sú stavané na časté preťažovanie, tak aj celková stabilita zdviháka je nič moc. Jedinou výhodou je, že má nízky profil. Takže na občasné zdvíhanie auta ok, ale na častejšie záležitosti alebo do autoservisu určite nie. Zdvihák zvládne auto do hmotnosti 2,0 tony, rozsah zdvihu 135-335 mm. Ďalšou výhodou je, že je skladný a ľahký.
- Manipulácia
- Stabilita
- Pogumovanie zdvihu
Zdvihák po vybalení zaujme svojou jednoduchosťou a praktickosťou. Po samotnom rozbalení a malom prečítaní manuálu sa zrazu z človeka do piatich minút stane malý mechanik. Pomocou jednoduchého ovládania tyčou, do ktorej nie je ani potreba dávať toľko sily, je auto v okamihu na nohách a človek môže na aute robiť všetko, čo potrebuje.
- Veľmi skladný
- Rýchlo sa zdvíha
- Malý zdvih pre autá s väčšími pneu
Skvelý pomocník hydraulický zdvihák SIXTOL . Zdvihák je na 2 tony, takže s osobným automobilom si poradí, akoby to bolo pár gramov peria! Vďaka svojmu nízkemu profilu je vhodný aj pre autá s nízkym podvozkom. Kolieska na zdviháku krásne jazdia, nikde nedrhnú, zdvihák drží pevne.
- naozaj nízky
- dobrá manipulácia
- stabilita
- plynulé spúšťanie
- v balení nie je gumová podložka pod prahy
Testovanie zdviháka sa mi veľmi hodilo, pretože som ho použil pri jarnej výmene kolies na Ford Courier a Ford Fiesta. So zdvihákom sa vďaka rukoväti ľahko manipuluje a nie je príliš ťažký. Vďaka kolieskam je stabilný, takže aj keď som prezúval na betónovej podlahe v garáži, nebál by som sa ho použiť kdekoľvek na nespevnenom povrchu. Výmena kolies teda prebehla bez problémov. Samozrejme, že zákon schválnosti zafungoval skvele a hneď po výmene oboch áut na letné kolesá sa ochladilo a začalo snežiť. Ale aj keď mi práca so zdvihákom išla pekne od ruky, prezúvať naspäť na zimné sa už nechystám :) Mal by som jednu výtku: v balení mi chýbala gumová podložka na ochranu prahu (gumový valček s výrezom), tak som si ju musel požičať od kolegu a hneď som si ju objednal za 50Kč na nemenovanom čínskom markete.
- Jednoduchá obsluha ( zvládne to začiatočník aj žena)
- Nízky profil sa ľahko zmestí pod auto
- Vďaka kolieskam sa hever ľahko manévruje pod vozidlom presne tam, kam potrebujete
- Pekná červená výrazná farba
- Zdvíhanie bez námahy
- Uľahčuje prácu pri výmene pneu. Hlavne s dvíhaním vozidla
- Ocenil by som dlhšiu tyč na zdvih. Keby bola teleskopická a dala sa zdvojnásobiť jej dĺžka, určite by to bolo užitočné, keď sa chcete dostať niekde pod motor, tak krátky typ nedosiahne na odvzdušňovací ventil :/
- Ak máte prázdny kufor a hever tam len odložíte, bude pri každej zákrute cestovať po celom kufri
Tento hever je vhodný pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť výmenu kolies alebo brzdových doštičiek. Vďaka kolieskam a nízkemu zdvihu nie je problém zájsť s heverom až pod rameno a zdvihnúť auto za rameno (ak je to potrebné) alebo pod zdvíhací bod auta či motocykla. Vďaka hydraulickému zdvihu stačí utiahnuť uvoľňovací ventil a párkrát napumpovať rovnakú tyč a auto sa dá krásne zdvihnúť bez fyzickej námahy. A dá sa s ním zájsť aj pod nižšie profily.
- Rýchle a jednoduché ovládanie
- Bezpečnosť
- Stabilita
- Kvalitné a robustné prevedenie
- Väčšia hmotnosť
Nízky profil zdvihu vynikajúca vec s nižším autom bez problémov. Veľmi jednoduché zdvíhanie auta na rozdiel od zdviháka, ktorý je výbavou áut, kde je nutné dlho skrutkovať, kým sa auto zdvihne a je potrebné dávať pozor, aby sa zdvihák neohol a auto náhodou nespadlo. Podľa skúseností s rôznymi autami, ktoré majú rôzne a nekvalitné zdviháky, je to veľký rozdiel , celkovo jednoduché, veľmi rýchle a hlavne bezpečné ovládanie.
- Jednoduchosť
- Rýchlosť
- Pohyblivosť
- Sila
- Plastová rukoväť
- Kolík na tyči
Veľký pomocník v garáži pri oprave alebo výmene kolesa. Jednoduché a rýchle použitie. Páči sa mi, že sa zdvihák pohybuje podľa ťažiska. Nevýhodou bola rukoväť, ktorá mi pri prenášaní vypadla. Po čase sa rukoväť na uvoľnenie rztahla a musel som ju zaklepať na správny rozmer
Zobrazujem 41 - 60 zo 303 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...16 Ďalšie »